Wednesday, January 4, 2012

3 ringgit

Posted by makcik rehan KJB at 9:14 AM
Assalamualaikum WBT
nak mulakan routine baru, mulakan entry dengan lafaz salam
*supaya kurang sikit aku nak menyimpang tak tentu arah*

Roh membelog makin mengendur... sekendur roh menjarum dan mengkaripop
Alah, akuni memang pesen warm-warm chicken shit benornya
huru-hara kejap nak buat itu, kejap nak buat ini... last-last kebabom tido!

Malasla wei nak mengarang,
cam biasala... aku tempek gambaq besaq-besaq sedozen
hangpa perah otak buat caption sendiri tau :))
Kalini cita pasal Asyraf pi potom rambut (read : shave) kat kampung baruni































First time aku tengok anak aku gunting rambut
(cukur masa baby tu tak kira la)
comel je tengok dia tersenggol-senggol bila org pegng kepala dia
jebik-jebik bibir tapi tak nangis, Allah cutenya anak aku...
rugi ko tak dapat tengok bang, next time ko pulak bawak anak pi shave tau

Ada rekaman bidio untuk Babah dia yang terlepas menyaksikan kesomelan budak ni bercukur
Tapi... giler berjanggut aku tunggu siap upload kat Youtube
karang-karang kalau dah siap aku tempek link
skangni baru 27%... cepat-cepatla Unifi datang Rawang!



Oh ya, kos bercukur kat kampung adalah 3 ringgit sahaja






2 comments:

Munnafendy on January 4, 2012 at 10:16 AM said...

alahai mencebik je dia...comel =)

makcik rehan KJB on January 5, 2012 at 12:21 AM said...

@munna, kegemaran beliau adalah mencebek dan merajuk. Hahahaha...

ShareThis