Tuesday, February 5, 2013

Update tak sengaja *konon*

Posted by makcik rehan KJB at 9:49 AM
Assalamualaikum WBT

Akak tak sengaja ter ON laptop pagini.
Pakcik korang gegor akak pepagi buta suruh emailkan kerja dia
Dah alang-alang hadap stress bersemuka dengan laptop sendu ni,
akak pon taiplah entry barang sebaris kata.... cewah!

1st thing 1st, Akak Melbourne kesayangan korang dah update blog tau
So lepasni, jangan gegor akak tanya kemana dia menghilang
nanti akak sentap, tercalar imej kedivaan ahkak pabila korang bertanya tentang diva lain
Muahahahahha....

Akak pon macam dah terkena badi dia, makin malas menaip blog
Hari-hari dok sembang 3 serangkai dalam selimut jerla... tu pon sementara wassap is free
kang dah kena bayo, kuwaser dah lah aku sembang dgn nko Timoh
aku keep in touch dengan Makjah Ratu Kebaya Raub jerla.... free!

Walaupon korang tak tanya (sedey ahkak hokayyyy!) ahkak tetap nak kabo
Akak sihat. Pakcik nko pon sihat. Mencah makin bulat. Asrap makin memerap! Huhu...
Akak bizi dan MALAS skang ni. Menjahit pon tah kemana. Memasak apatah lagi.
MJ jer yang masih kekal aktif seperti sediakala.

Cukuplah setakat ini akak mencoret.
Lepasni kalau tetiba Pakcik korang telipon suruh emailkan file kerja yang tertinggal lagi,
bolehlah akak update lagi. Kenanglah ahkak dalam doa kalian. Cewah!

Selamat bercuti. Selamat mengundi. Eh?






4 comments:

Kuazue Mohd on February 5, 2013 at 10:07 AM said...

Hang p mana? bz wat per?

littlehumblelynn on February 5, 2013 at 7:39 PM said...

Statement MJ plg berani mati tuh!!

Hahahaha

muna on February 5, 2013 at 8:35 PM said...

Amjah sakit apa eh? Haiyooo, ketinggalan keretapi sangat :(

muna on February 5, 2013 at 8:35 PM said...

Amjah sakit apa eh? Haiyooo, ketinggalan keretapi sangat :(

ShareThis