Monday, March 29, 2010

IKLAN KEMASYARAKATAN : TUTU UNTUK OLI

Posted by makcik rehan KJB at 11:02 AM
Sayap angel ke hapa tah...




















Ini dia tutu murahan 2 lapis.




















yg ni siap ada reben. Tak lawa tara mana pon....




















Bidadari punya kot ni....




















Ini bukan Tutu, panggil apa ha?
panggil Aloha OK?






















Masquerade party punya costume kot....






















Pari-pari punya costume kot...





















Topi magician agaknya...




















Macam biasa
demi nak memboleh merakam gambar ini
Makcik kena belakon, konon2 sdg kelebek brg
sampai Bangla kat kedai tu dah pandang serong kat Makcik
lepas dah snap 2,3 keping baru sedar....
buangla fungsi flash! barula org tak perasan [hantuk kepala ke dinding]
sungguh tak reti rupanya Makcik sorangni...

Anyway, Oli.... harap2 ini dapat membantu
kan Makcik dah kata... kedai Apek itu punya tutu
memang tak leh lawan tutu yang kamu TAG makcik kat FB haritu...







Photobucket

2 comments:

oli on March 29, 2010 at 11:18 AM said...

thanks raihan...

tutu 2 lapis tu berapa harga?
[i berkenan laaa...hehehehehe]

yang 'bidadari punya kot ni' include sayap dengan tutu putih? berapa harga ya?

'Masquerade party punya costume kot....' how much eh...[untuk mak bebe...hehehehe]

raihan,
u boleh tolong i belikan?
[sambil kelip-kelip mata manja dengan raihan]

makcikrehan on March 29, 2010 at 12:06 PM said...

hahaha.. tarak hal... boleh jer nk belikan... yg marquerade party tu tak perasan lak harga..tp rasanya tak sampai rm10 pon..

yg lain2 i dah reply kat FB :)

ShareThis