Wednesday, April 28, 2010

SUDAH TIBA MASANYA....

Posted by makcik rehan KJB at 10:33 AM
Hurmmm.....

Makcik rasa... sudah tiba masanya...
untuk makcik kasi trim sikit lebihan lemak di sekeliling badan makcik nih

Bukan nak buat cerita tawww.... ini betul-betul punya cerita
si Mencah kan, tiap kali nampak gambar di bawah ni kat mana-mana...
hatta dekat billboard kat jalan raya sekalipun


dia akan jerit kuat-kuat,
itu awak mama!

Eeeeeiii... padan muka aku kan
puncanya, sebab dia selalu tertengok gambar di atas
bersama-sama dengan gambar di bawah di belog tak kurus-kurus makcik tu!


Coba hangpa tengok lengan makcik yang membuntil mcm guni padi tu, seram tak?

So, nanti skala turun-naik berat makcik akan di update kat sinun ekk
di sini mcm biasa, adalah tempat merapu-meraban buang karan :-p


*mari beri tepukan semangat untuk makcik*


Photobucket

12 comments:

Aku Bukan Bidadari on April 28, 2010 at 10:39 AM said...

kak.. pandainya pakai kain batik..

nurulhudaresad on April 28, 2010 at 10:54 AM said...

kak rehan....jom la share mcm mana akak nak slim neh....kite neh sekapal la...nurul pon da tak taw da nak wat cara camano.....

Shibam Jelita on April 28, 2010 at 11:24 AM said...

eh ok lagi lah, still nampak shape kat pinggang tu, akak lagi gomokssss ok !

iLLa on April 28, 2010 at 11:45 AM said...

pandai mu pakai kaen batek kak...ku x reti..dlm pantang jek paksa pakai..gelebeh2..ekee

e i c a h on April 28, 2010 at 12:30 PM said...

chaiyok mr..clap2!! tp part lengan nak kene eksesais cmne ek? kita pun ada masalah ni..

Me on April 28, 2010 at 2:30 PM said...

part lengan kalau ada dumble guna dumble tapi kalau tak de gunaatau je air mineral 500 600ml n angkat turun n angkat.. i mean botol air mineral yg ada air dlmnya.. kalau tak de air .. tak de pekdahnya.. sekian.. selamat mencuba

A.I on April 28, 2010 at 3:12 PM said...

elok kain batik kau x terlucut kan? try aku sarong...30SX la gayanya!! miahahahahahaha

apelagi rehan?? kempiskan lemak2 itu dengan gigih. AYOH!!

AISYAH HANI on April 28, 2010 at 5:12 PM said...

memang sebijik dengan gambo michelin tu..cuma takdak tayar jer...

cinta_north2south on April 29, 2010 at 1:32 AM said...

heheh lawak tul...masuk gym je rehan..confirm KURUIH punya...

Nurul Aznil on April 29, 2010 at 12:34 PM said...

Halamak!
berkain batik lah!
cayalah.
me kain batik pakai time panas giler kat rumah jer. tu pun berkemban... idok le pakai dengan baju :P

makcikrehan on April 29, 2010 at 12:45 PM said...

ni gambar lama kawan2. mas ani dlm pantang. tahun lepas. itu masa 80 kilo. skang dah dekat 100 kilo tawww...dive gemok kan aku?? hahaha

Elyn on April 29, 2010 at 4:17 PM said...

huhu..... gelak2 aku tgk gambar ko ni!!! tapi terus kan usaha ko tu MR.... aku sentiasa di belakang ko utk menyorok sebab aku pun gemukssss

ShareThis