Thursday, May 6, 2010

HARI IBU?? BILA?? HARI INI KAH??

Posted by makcik rehan KJB at 1:10 PM
Bulan May tu betui dah...
tapi bila kalanya???


Photobucket

10 comments:

TopsyTurvyMum on May 6, 2010 at 1:11 PM said...

AHAD NI KOTT.AKU PUN MAIN KOT-KOT JER HEHEHE

oli said...

9 may

Elyn on May 6, 2010 at 1:30 PM said...

hari-hari adalah hari ibu dlm bulan may!!

Izan Ishak on May 6, 2010 at 1:30 PM said...

betul tu...hari ibu adalah 9 may (ahad ini)
ada spesel party for MR ka?

zealvia on May 6, 2010 at 1:49 PM said...

ahad ini...daku tgk penin nak carik idea memandang kan adek badek lain tak available...kalo mu ada idea silalah beri.

b.O.n.d.a on May 6, 2010 at 2:14 PM said...

bagus macik!
den pun tatau jugak bilO hari ibu tu..
wakakaka

ira_kecik on May 6, 2010 at 4:16 PM said...

sebenor benor nyer 9 mey kan... tapi bagi ku adalah everyday....

~ f i d ~ on May 6, 2010 at 5:33 PM said...

ishh mau hang dapat mak mentua macam aku, mau dia merajuk setahun menantu kesayangan dia tak tau bila hari ibu! mai aku cerita sikit, mula2 aku kawin, aku tanya la laki aku, family dia sambut dak hari2 macam ni, dia kata DAK sebab benda2 camni tektik org nak pelaku kad/hadiah segala..aku pun igt, okla, sebab family aku dr kecik, besday pun x sambut hokayy..sekali 1st mother's day tu aku rasa ok lagi (ataupun dia merajuk aku yg x tau) masuk 2nd/3rd..sudah merajuk sebab kami x hingat mother's day!! aku adalah sgt sakit hati pasal, 1- waktu tu dok UK, depa sambut mother's day time lain..mana la aku nak igt benda2 ni 2) aku ja kalut dok kena igt,hantaq hadiah bagai, padahal anak laki dia haram wat x kesah, pehtu AKU punya mother's day haram x buat apa2 pun..(aku x la berapa kisah-tapi bila aku KENA kisah kat mak dia, aku jd bengang la jugak

SOrry la MR-ter emo plak huhuhuh..tapi mother's day kali ni aku tau dah dia nak bg apa..tu pun sebab aku dok bisin2 kot....asek aku ja dok kalut jaga ati mak dia

makcikrehan on May 6, 2010 at 10:24 PM said...

Fid, style hang sama dgn aku. besday2 apa sumer haram aku tak ingat. family aku org kampung, mana geti nk celebrate2 sumer ni. aku ingat hari raya jer. mak mentua hang pon sama cam mak mentua aku. semua tarikh dia ingat. besday anak jiran sebelah pon dia ingat. tp dia takdela nak sentap-sentapan kalu org tak ingat tarikh penting dia. steady mak mentua aku, besday dia ka, bsday org ka... dia jugak yg tulung masak. kekekeke. anak menantu dtg bwk perut saja.

sejak dah menikahni la aku baru geti nak wish2 kat mak aku [padehal besday mak aku pon aku tak ingat bila huhu] tu pon, terkial-kial nak wish... satgi mak aku tanya balik. hang paseipa? demam ka? muahhahahaha

mak aku mana geti sumer2 ni....

Me on May 7, 2010 at 11:47 AM said...

betoi aan kita org kg... k-rull dok tau birthday2 nie masa kita kat taayah dulu itu pun bukan sambut b'day sendiri member lain nyer birthday hahahah... la nie br le nk dia buat sbg acara family utk ank2birthday eden? huh.. x de sapa ingat.. tapi eden dpt kad hand made lagi dr ank eden utk hari ibu.. jgn jeles.... later eden tayang....

ShareThis