Saturday, July 10, 2010

NASIK AYAM TTM

Posted by makcik rehan KJB at 11:56 AM
Cakap tak guna, tembak tak kena,
Biar gambar yang berbicara.









































Taklah sedap mana, makcik kan memang kurang talent memasak
dah ikut format diberi pon, tangan kalo dah memang pengkor kan :-p
tapi at least... episod nasik ayam yang ini adalah 10 kali lebih baik
berbanding episod-episod lepas!
Bukan lagi nasik untuk dimakan oleh hayam :))























Cuci mulut gittewww....

p/s : i lap u TTM!







7 comments:

mama_iris on July 10, 2010 at 12:04 PM said...

waa..sangat soke sup kaki ayam.....!!!cam terer je...soke sgt merendah diri tawww...

Kak Mah on July 10, 2010 at 12:07 PM said...

wah..chloe bagi resipi kat ko ek.....ini tidak adil!!! errk cam la aku ni masak kan..syok tul tengok orang rajin masak memasak nieh..nak rajin gakkkkk.....

ena on July 10, 2010 at 12:19 PM said...

yang ditunggu2 suda tibaaa!! yehaaaa ekekeke

Adrina Adi on July 10, 2010 at 12:31 PM said...

nampak lagi sedap dari kak ed buat..

Sarid Derus on July 10, 2010 at 1:01 PM said...

wah..wah..wah..aku kena try jugak nampak gayanyee...

TopsyTurvyMum on July 10, 2010 at 3:03 PM said...

vavavavahhhh..

nampak gojes hokehhh nasik ayam ko nih!
apa komen depa yg makan???

i lap u too ekekeke!

makcikrehan on July 11, 2010 at 12:48 PM said...

nasik ayam ni, kalau kena gaya memang sedap banget weh. tunggu aku buat kali ke5 kot at least baru rasanya meletup cam chloe buat. hahaha. anyway, i am proud enuff with this! demi nasik ni, gigih tau aku beli beras basmathi! ekekekeke...

ShareThis