Thursday, November 4, 2010

DISEDUT DARI MAJALAH TEMPATAN

Posted by makcik rehan KJB at 12:48 PM
Semalam pi surau jumpa majalahni - MIDI
PM punya... [tak kabo lagikan? kami dapat PM baru taww...]








 Lawo khen ipar-duai nih?



























Anyway, Makcik nak kepohchi tentang tajuk ini... jeng! jeng! jeng!








Terbeliak mata haku nampak isuni!
Hahahaha....















Ini isi-isi penting yang sompek di mamarazzikan :-p





Banyakkk sgt yg sampai ke cuping telinga haku pasal kes rumahtangga berantakan kerna fesbuk durjana neh!
Ewahhh durjana kununnnn...
itulah yang ko hadap pagi-petang-siang-malam Rehan oi!
kah kah kah kah!

















Ha baca neh pulak... pengakuan segelintir makhluk pasal fesbuk!
Ewwwww..... boleh trigger perang donia ke-3 nih :))






Bini sappalah tuuu... 
Tsunami datang pon tak sedor-sedor! hahaha


















Haaaa... ayat jangan tak ayattttt, 
humban masuk laut kang baro ko tau gayatttt!























So, ini pesanan buat para somi dan tak lupa PARA ISTERI [termasuk haku jugek :-p]
paseinya, haku nengok-nengok situasi skangni kan
buke ore jate jer yang dok gelenyar di fesbuk tau,
ore tino pong sama jahhhhh
pakat dok tepek gambo berahi-berahi sokmo..
napok habih lurah gunung merapi tu ha...
mujor dok ader lava meleleh jer jah!






Skangni bukan komputer jer Cik Yah,
orang dah pakat main mobile fesbuk haa!





Tapi kalu meniaga kat internet,
lagi ramei kawan lagi bagus katernyerr






Duit depa banyak Cik Yahhh! :-p








Aterrrr... life begin at 40 katernyer!














Kalu hadap pesbuk setakat mengaruk dengan kengkawan sejantina lantak piiiiilah kan
asal tanggungjawab asasi ko bereh tarak hal lah rasernyer

Bertepuk shebelah tangan tak kan berbunyi khennn???
sama jah laki ker puan... bak kata iklan kat radio tu,
AMALKAN KAWALAN KENDIRI
JANGAN BIARKAN MARUAH DIRI ANDA TERGADAI










8 comments:

az rina a.k.a jaijina on November 4, 2010 at 1:56 PM said...

tabik sepering woo makcik kecek klate, ekekeke..

Ealyie on November 4, 2010 at 1:59 PM said...

bukan saje kawalan kendiri macik oi, nafsu diri sekali la tu kan kena kawall.. eheh..;)

Kamalia on November 4, 2010 at 2:25 PM said...

i like this n3 MR..actually,benda ni jadi gak kat kwn kami..ank dah 3, tapi bole pulak ade gelpren..kenal dr fb..tp,budak tu duk studi kat NZ lagi..sib baik jauh, kot x,konpem dah dating mating..

SYANI on November 4, 2010 at 2:28 PM said...

Aku punya geng konvoi langkawi pun tarik diri saat akhir sebab bergaduh laki bini sebab menatang fesbuk ni la.. Laki dia duk layan tino kat fb..

b.O.n.d.a on November 4, 2010 at 2:31 PM said...

nasib baik laki ambO tak minat fesbuk2 ni cik yahhh (pehal plak nama makcik bertukO ke cik yah ni ek? tak paham...)


bila i bukak fesbuk jer
dia dah bertasbih kat depan pintu
ayat macam nak ajak perang like
"bukak fesbuk bleh buat duit tak ni?"
dush dush dush

ellehhh..
macam la tak tau dia nak kOnker lappy nak fOrexing
=p

makcikrehan on November 4, 2010 at 3:13 PM said...

jaijina, tu belum aku kecek siam lagi tu! :-p

makcikrehan on November 4, 2010 at 3:14 PM said...

Ealyie, kamalia, syani - setuju. memang ramai yg hanyut sebab fesbuk. tambah2 lak skang sumer dah mobile. sambil berak pon buleh ayat aweks!

makcikrehan on November 4, 2010 at 3:14 PM said...

Bonda, abe awok main forex? huh kompom duit depa berkepuk-kepuk dalam bank! kan kan kan

ShareThis