Thursday, December 2, 2010

IM NOT GADGET-FREAK PERSON, BUT...

Posted by makcik rehan KJB at 10:51 AM
I really need new handphone!
with basic, minimal funtions as below :
  • Making/ receiving calls,
  • Texting,
  • Camwhoring!

My old-pesen red Sony Ericson sudah kiok sejak seminggu yang lalu
walo dipecet-pecet dan ditujal-tujal... enggak mahu nyala lagi!

Lalu dikasi penjam sama laki
akan talipon buruk yang udah enggak dipakei!






























Si lebor yang sebelah kanan itu susah banget mau gunapakei!
kalo mau naipin sms, enggak biasa dipecet-pecet kayak talipon yang biasa
pakai touchskrin katanya... mampuih aku naik baran dibuatnya
sebab jari aku montok-montoks,
aku nak pecet satu hurup, tapi 3 hurup sekali yang kuar
Eeeeeiiii... barannnn!!

Ya emang ada pensel... bisa jugak makei penselnya
tapi... eeeeiiiii kowserlah sangat aku nak menulis-nulis pakei pensel
roper hindun jakun aja kayaknya!

Bajet untuk henpon tak pernah diperuntukkan
so, rasa-rasa macam tak payah pakei henpon lah kot kan?

[konon-konon mintak simpati laki la tu... kot-kot malamni laki aku skodeng blog aku]




9 comments:

az rina a.k.a jaijina on December 2, 2010 at 11:02 AM said...

di beli in aja yg baru..jaman sekarang hempon kok udah murah harganya..barang seratus dua ya udah bisa mampu makei henpon..

Mieja@2001 on December 2, 2010 at 11:07 AM said...

ahakss rehan....ps dpt bonus...apa lagi rembatlah ihone4 or HTC lattest.....:)

Sitisifir10 on December 2, 2010 at 11:11 AM said...

hukhuk...saya sedang sadis jua kerana bluebell ai rosak jugak............. :((

ms.Teddy on December 2, 2010 at 11:14 AM said...

try tye kedai kalau2 hp MR bole trade in..pastu suh pakcik tmbh yg lebihnyer..haha

Zety Zin on December 2, 2010 at 11:38 AM said...

hp ai pun rosak. dah dua minggu off. nasib la kot bank tepon kejar suh bayar hutang. hahahaha.

I want to lose weight on December 2, 2010 at 11:50 AM said...

sila minta N8

Iman's Umi on December 2, 2010 at 11:52 AM said...

Bestnya...bakal guna telefon baru...

makcikrehan on December 2, 2010 at 11:54 AM said...

Woiii... nak pi Soping Hytex ni pon laki aku bagi 50 hinggit jah! lagi ada hati mau mintak talipon baru???

Me on December 3, 2010 at 1:56 PM said...

ok la tue maksudnya kalau nak beli hp baru bung PS akn bg 50 hengget juga :))

ShareThis