Wednesday, January 19, 2011

BELIAU INI ADALAH

Posted by makcikrehan KJB at 1:45 AM
Sedang demam.
































Sangat tertekan kena mengadap beliau sorang-sorang sebab tok laki tak ada.
Kalau tak, buleh take turn hadap dia punya angin memerap.

Berkemungkinan besar, ini saja update untuk hari ini.
Sekali lagi masa tidak mengizinkan, ada visitor datang buat research kat PID ini hari.

Yerrrrr... aku masih di PID,
menyelesaikan apa-apa yang patut sebelum aku merambus dari sini.

.


2 comments:

SYANI on January 19, 2011 at 9:20 AM said...

Bilanya ko nak berambus dari situ??

MamaBatrice on January 19, 2011 at 3:40 PM said...

my princesss pun demam jugak..
musim kot

ShareThis