Friday, July 15, 2011

Rio Games

Posted by makcik rehan KJB at 8:13 AM


























Dapat VCD Rio ni masa beli coco crunch budak-budakni
Dah lama dah Mencah mintak suruh pasang
Saja aku dengki tak bagi pasang sebab nanti mesti berebut laptop dengan aku

Semalam aku tengok dia dah mati kutu sangat, aku bagi chance la...
Kan betulll.... Sepetang dia hadap games sampai terganggu aktibiti sosial aku di fesbuk :))

Ni saja aku batak-batak main frame gambaq dalam VCD tu
Nak buh muka laki-bini dalam frame lagutu sungguh aku tak gamak
Jadinya bubuh gambaq hanak-hanak sudahla...
Kalau bubuh gambaq laki-bini, aku takut nanti semua dok pakat confuse...
Mana satu Makcik Rehan mana satu ayam jantan!















































































Mencah ajak pi tengok wayang cita Rio ni
Aku kata nantilah... kita pi tengok cita Smurf lepas raya
Dia tatau raya tu lagi 3 bulan.... hari-hari tuntut janji nak tengok wayang lepas raya!





3 comments:

wardah @ fie shah on July 15, 2011 at 2:59 PM said...

salam,

saya ada tulis 1 entry psl email dpt dari suami saya. ada org bgtau rupanya dari entry akak. mmg terbaik la. sbb terkena btg hidung sendiri. haha.

makcik rehan KJB on July 15, 2011 at 3:07 PM said...

Apakah? zasss... ahkak kau pergi kepochi sekarang jugek! kehkehkeh

TopsyTurvyMum on July 15, 2011 at 3:23 PM said...

Ni yg dia dok marah aku kaco semalam tu ek??

ShareThis