Tuesday, August 2, 2011

Angin malam

Posted by makcikrehan KJB at 9:08 AM
Malas temberang panjang-panjang,
Bulan posa.... letih...  :))

Dipendekkan cerita,
Lepas pegi melawat Busana Arissa dan Restoran Nasik Ayam Kak Ina masa hari Sabtu lepas
On the way balik, kita bawak hanak-hanak pegi liburan di fun fair tepi Mydin Rawang


Rambut ko kakakkkkk..... serabai huh!





























Enggan duduk carseat kalau emak duduk kat belakang dengan kakak.





































Scan awek...




























Tok Laki macam biasa, setia dengan imej Tabligh - seluar senteng sebelah.




























 
Mahai. Kalau 1 token 5 kupang kan syiok!




























Ko conquer la satu stesen ketapi tu nak!



























 
Penakut. Grrrrrrr!!




























Tema permainan ini adalah : GERENTI DAPAT HADIAH




























Ayuh kita buktikan!





























Betullah. Confirm dapat hadiah :))




























Answers to FAQs :
Aku takde kamera DSLR atau semi DSLR atau suku DSLR sekalipun!
Aku hanya ada kamera Nikon Coolpix biasa-biasa dengan harga mampu milik,
yang sampai skang tak abih explore (sebab malas kelebek manual book)

Gambar kaler kusam macam kena demam kunen ni aku edit kat Photoscape saja
Photoshop? Aku tak geti, belajaq tak abih! :))







2 comments:

Janna Wan Muhammad on August 3, 2011 at 6:19 AM said...

pakai nikon coolpix tak edit pon dah lawo la makcik....janji nikon...muehehehee...

caca on August 4, 2011 at 10:54 AM said...

i like Statement "Tok Laki macam biasa, setia dengan imej Tabligh - seluar senteng sebelah."

gelak guling2...hahaha

ShareThis