Tuesday, January 17, 2012

Selera Manhattan

Posted by makcikrehan KJB at 8:31 AM
Assalamualaikum WBT



























Cik Sibuk komen kat blog aku.
Aku pon terjah balik belog dia.
Sekali aku jumpa entry fettucine with salmon dia. Aku pon carasss!
Sedap weiii.... tak caya tanya duta Manhattan aku :p

Wah sedapnya Mama!
Camana awak boleh masak macamni?
Esokni boleh tak Mama buat lagi?

:))







4 comments:

Cik Sibuk on January 17, 2012 at 9:43 AM said...

Waahhh..seronok kita ada orang terai buat. Senang kan? Sangat sesuwai time malas nak turun dapo (tapi terpaksa gak turun)..hohoho

Kamalia on January 17, 2012 at 12:05 PM said...

sodapkan buat camni..
aku letak whipping cream je pastu tambah fresh milk..sgt creamy ko tau..

Lynn Hamzah on January 17, 2012 at 12:46 PM said...

nampak sedap la...nanti nak try juga la...

makcik rehan KJB on January 17, 2012 at 1:26 PM said...

aku cari cream tak jumpak weii. aku tibai pakai susu cair hahaha. janji putih2 lemak berkrim gitu. anak aku sebat jerr :p

ShareThis