Monday, April 9, 2012

Friends

Posted by makcikrehan KJB at 8:56 AM
Assalamualaikum WBT





























































11 comments:

Nadiah Sidek on April 9, 2012 at 9:03 AM said...

aisyah dah kurus ye?

makcikrehan KJB on April 9, 2012 at 9:05 AM said...

Ye ker kurus? Kalau pakai baju teset pendek sikit, perut dia terbonjol tau! hahaha....

Me on April 9, 2012 at 9:10 AM said...

ehh akak klon RCW tue dah balik malaysia ye.... semuanya vogue2 giteww

makcikrehan KJB on April 9, 2012 at 9:13 AM said...

Yer dah balik. kebetulan terserempak kat Jusco. riuh la kejap depan jamban jusco tu. hahahaha

SYANI on April 9, 2012 at 9:52 AM said...

Siap ada quote lagi gambo2 ni.. Ai like......

Rozy on April 9, 2012 at 9:55 AM said...

sukaa aaa entry hang kali ni... siap bermadah pujangga tuu

makcikrehan KJB on April 9, 2012 at 10:05 AM said...

Rozy, aku membesor dengan depa2 ni. depa2 nilah yg mencorak masa remaja aku. maklomlah, duduk hostel 5 tahun. makan nasik sekawah, tido sebantal, cicah mempelam sama-sama. tacing sikit bila sekali sekala jumpa kawan2 lama. Kan? :)

Nor on April 9, 2012 at 4:29 PM said...

salam. lama tak tinggal jejak sini. tumpang simpati (tapi terhibur gak baca entry ni) pasal nasib hampir serupa. eloknya 'sound' je kat cikgu nursery tu, 'ehh saya bayar le, bukan hantar free' kan kan?

~CN2S~ on April 15, 2012 at 9:29 PM said...

Gambar last tu, kemain lagi esah posing! macam model la..

makcik rehan KJB on April 16, 2012 at 8:21 AM said...

Salam Nor, saya diamkan ajer. Malas pulak nak berkonfrontasi dgn cikgu2 dia. pasrah aje. hehe

makcik rehan KJB on April 16, 2012 at 8:21 AM said...

Kak Lis, gedik terlebih kannns :))

ShareThis