Thursday, May 16, 2013

Menjoyah Di Hulu

Posted by makcik rehan KJB at 9:19 AM
Assalamualaikum WBT.


Akak takde banyak masa dik, update gambar dengan caption sikit2 je lah yek.

Cuti Labour Day lepas Abam kau pergi mancing 2 hari 1 malam ke Teganu. Akak mati kutu dengan perangai buas anak-anak. So akak roger konco2 di daerah hulu banat nun hehehe (mohon suaka politik, jgn carots aku wei). Kami ex-schoolmate kat Ipoh dulu, sampai la ni masih keep in touch. Depa dua orang baru beranak (baru tak la baru, kira baby kecik lagi la). So, kita terjah!



Ini yang aku sayang banget kat nko ni Yong! Hehehehe....







Terpaksa rela aku tempek gambo ni tau. Sofa tu dah sama beso dengan aku! Sapa berani2 komen kata akak comel la, gebu la... siap! Nah sapa yang kecoh sgt nak tengok gambo terbaharu akak, mohon print dan tampal kat pintu peti ais. Prfffttt!!



Anak Yong comeinyaaaaa.....




Anak Syani yang masih dalam pantang :) Pon comey tersangat!




Dahhh... habih dah modal mingguni.


Mencah cuti harini. Cikgu kata nak datang pon takper, tanak datang pon takper. Ada event, hari guru kan. Buleh pulak camgini kan, tanak dtg skolah pon takper... 




3 comments:

Nurul Ain Zulkarnaind on May 16, 2013 at 9:56 AM said...

tgk gmbr makanan.. terus lapaq hehe

Mila@Rimbun on May 16, 2013 at 11:36 AM said...

sedapnyer nasi ayam tuh...

tifa anvar on May 19, 2013 at 8:42 PM said...

Salam han,
ala u tu bkn gemuk mane cume u nmpk gedempol sbb u rendah. Hehehe... Ecewah... Si mencah mngikut petua maknye posing nyorok bdn blk kusyen.

ShareThis