Tuesday, April 27, 2010

AMY SWEETDARLING PAY US A VISIT

Posted by makcik rehan KJB at 2:12 PM
Saja gatai bubuh tajuk omputeh
sapa-sapa yang ambik TESL, sila betulkan Grammar makcik yer

Akhirnya ketemu sama Amy,
sama ketiga-tiga anak-anak beliau,
sama mama beliau,
sama kawan mama beliau
dannnn.....

sama Rohmah beliau!
kekekkekekeke.... Amy, kasi pinjam la itu Rohmah
plis plis plis.... kamu jangan nakal....

Saksikanlah dinding hall rumah aku yg tak ubah macam dinding Gua Niah
habis berconteng ngalahkan manusia zaman Paleolitik!


Mencah punyala eksyen...
Zulfan pegang helikopter rongak tu pon dia kemut tak bagi
Ika tumpang baring kat bantal belacan Dora dia tu pon dia bising
Zikry duduk kat sofa kecik kaler hijau lumut seluar bangla pon dia kecoh!

Mahapkan daku Amy,
sampai skang aku sesal tak bagi ais kosong kat hang!

Asyraf berak selambak,
sampai aku hilang kewarasan berfikir huhuhuu...
[sebab ta*k dia dah meleleh celah peha sampai kena tgn aku]


Photobucket

1 comments:

cinta_north2south on April 27, 2010 at 2:39 PM said...

Rehan, perhaps next time kena cat dinding kaler hitam kot (biar nampak cam Lim Kok Wing U sket takpe; asalkan 'lukisan mural' tak nampak!)hehehe

ShareThis