Tuesday, June 22, 2010

HARI CONTEST SEDUNIA

Posted by makcik rehan KJB at 11:19 AM
Sebagai seorang makcik dan ibuk yang cool, trendy dan rugged
makcik support contest-contest yang simple sebegini <---- apa kena mengena?

1. My Cute Cloth Diapers Contest
    [bump into this contest masa bloghopping semalam]



















Contest dianjurkan oleh tuan punya belog ini
dan kedai online beliau adalah di sini

Tempek sekepiang gambaq, camana CD disimpan.
Syarat-syarat lain, sila kelebek sendiri kat belog beliau. Hehehe...




























Makcik takde sistem penyimpanan CD yang sistematik dan comel,
semua pon makcik susun tinggi-tinggi macam KL Tower
sandarkan kat dinding, atas meja, dalam bilik rahsia bersama kain-kain lain.

Pesanan kepada Puan Penganjur :
Sila pastikan Makcik menang salah satu daripada hadiah tersebut.
kalau tidak, makcik boikot kedai Puan penganjur nanti...muahahahha...


----------------------------------------------------------------------------------------------------


2. Ini pulak contest yang simple gilak!
    [hanya perempuan gilak jer organize contest simple laguni -
    TAK PAYAH JADI FOLLOWER :))















Cabutan bertuah ni, sapa yang tulung cabut ha? Bebe? Somi? atau Mimi?
Bebe.... make sure u pick nama Untie Rehan tawww.... :-p

Makcik actually malas nak masuk contest ni, sebab kalau makcik masuk...
makcik tau... MAKCIK KOMPOM MENANG PUNYA! kah kah  kah kah...
nanti mesti kami kena pitnah bersekongkol pula....
bila 2 perempuan keji dan gilak bersekongkol, memang mcm2 buleh jadi
tapi sebab beliau sampai mau terjun longkang sebab contest takde sambutan,
makanya makcik kenalah tebus maruah beliau! Muahahahahaha....

So Oli, demi u... i korek gambar lama.... dan jumpa gambar 2 Hero Malaya berikut




















Kenapa i pertaruhkan gambar ni?
Takde sebab lorrr....  tapi rasanya ini pose beliau yang paling hensem :-p
Dalam gamboni PS muker cam tension jer kan...
mana tak tensi... beliau kena pegang Asyraf,
sedangkan bini dia sedap melahap mee bandung !! muahahahaha....

Ada lagi ke contest yang relevan untuk makcik?
habaq maii... :))


-jambu lagi ayu-


5 comments:

mama_iris on June 22, 2010 at 11:23 AM said...

contest Anmum kat blog kita....tak nak masuk pon xpe....tapi kelik je la......hahahaha....kempen lagi......cpt makcik,lg sikit je ni buleh beli ipon!

ena on June 23, 2010 at 9:50 AM said...

hahahaaha sampai hati ko memaksa penganjur kontes cd tu supaya bagi ko menang? keji punya peserta! kakaka...


nak tau? aku tak penah masuk sebarang kontes kat blog2 wei.. ekekee

oli on June 23, 2010 at 10:33 AM said...

hahahahahaha...
terharu
terharu
terharu
tak sangka u yang tak suka contest contest ni sangggup harungi api naga untuk menebus i punya maruah!!!
kakakakaka
terima kasih banyak-banyak tau!!!!

fathinz md nor on June 24, 2010 at 4:09 AM said...

makcik suke kaler purple yer..! i like..!

NikNadim on July 5, 2010 at 12:01 PM said...

salam makcik!penganjur dtg terjah ni...haihhh meninggi cam bukit koleksi cd tu yer...karang jatuh tergolek dog canerrr?

ShareThis