Thursday, August 12, 2010

AKU NAK PI BETNAM!

Posted by makcik rehan KJB at 4:10 PM
Tapi sudahnya terbenam!


















Dari semalam tau makcik kau gigil-gigil nak booking
Sungguh mencabar tau dengan pakcik korang yang gigil-gigil banyak songeh
nak makan kat manalah, nak tido kat manalah, nak berak kat manalah...
adoi tau bang!


Ezey ajak pegi Ho Chi Minh. 21 june - 23 june. Nak?
Singgit banggg....singgitttt...




Beliau balas,


Ho chi min ada apa?
Bila nak kena confirm?
Sempat kurus tak.. jap gi airplane senget sebelah!



Benci tau! Aku pon balas balik...

Zalia kata nak pi jugak, nanti pas beranak dia beli tiket sendiri.
kalau dia pi... tak senget la kapal.. sorang dok sayap kanan.. sorang dok sayap kiri
Abang dengan Jeman dok la diam-diam kat kokpit!




Selamba tau aku jual nama laki-bini tu.
Nasib baik aku tak jual nama Hajah Norlia sekali. ekekekke...

Semalam balik rumah, ketung-ketang lagi bincang sana-sini
Abang banyak songeh lah! Abang tinggal jaga anak lah,
duit kasi saya... saya tulong belanja kekekeke....
kuang asam punya bini... bini sappalah ni yerr...





Harini masuk PID, makcik emel beliau untuk kali terakhir...

Jadi ke tak ho chi minh ni bang?
masa semakin suntuk nih...




Akhirnya beliau jawab dalam redho tak redho...

Ok lah…



Sepantas kilat aku pon gigil-gigil nak buat booking.... tapi.....


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+


Tiket singgit dah habes!
Ni mesti sebab laki aku tak redo nih... huwaaaaaa...
Tgh dok hegeh2 booking tetiba page error...
refresh balik dah sold out dah tarikh tu
bukan tarikh tu jer, tarikh-tarikh lain pon dah abes!
Dah la ezey dah booking. Sian dia pi sorang taww...
Kempunan la aku nak makan nasik lemak air asia bang!

Nak pi Indon pon tak dapat
Indon awal-awal lagi tiket dah sold out
Kiptiyah and the geng dah bolot semua tiket singgit!
emosi lagi la aku harini.... huwaaaaa!

8 comments:

Aku Bukan Bidadari on August 12, 2010 at 4:11 PM said...

kak.. my sexperience kalo pi HCMC..bw budak tak boleh ar kak..sana tak bersih sgt....tapi kalo mak budak ajer poie,.mmg boleh sangat.arrr

makcikrehan on August 12, 2010 at 4:13 PM said...

sapo kata nak bawak budok? ni mak bapak budok jer nak pi.. hanak-hanak aku sub kat atuk nenek depa jer nanti...ekekekekke

adha on August 12, 2010 at 4:19 PM said...

hua3........... kelako la ko neh........

kiptiyah and the gang buking nk balik raya kot.. keh3....

Me on August 12, 2010 at 4:47 PM said...

rugi la MR tak pi.... my fren baru je balik siap kepo kata murah segala n cantik... siap tempah baju kurung n jubah siap dlm masa 1 hari
kiranya dia p buat tgh hari mcm tue... ptg dia p ambil... jeles i.. kalau u p boleh i pesan jubah n baju kurung tulun tempahkan

nadja on August 12, 2010 at 4:49 PM said...

hi MR heeheh biar btol.. flight memang sehengget.. kang tambang kat sana..?? geget kuku ker..

I want to lose weight on August 12, 2010 at 5:29 PM said...

Ala.. kita beli je tiket available time tu..
Kitakan KAYA RAYA..
Apa ada kes :))

aNa SuZaNa on August 13, 2010 at 12:12 AM said...

adehla.. akak ni kannn.. lawakkk lawakkk

TopsyTurvyMum on August 13, 2010 at 6:10 AM said...

Datang melben dah lerrr...penginapan ditanggung beres!!

ShareThis