Wednesday, August 25, 2010

INDON ESCAPADES

Posted by makcik rehan KJB at 11:53 AM
Lepas ni Melben pulak... siap sedia ko TTM!

Muahahahaha...



























Dah lama passport aku berkepuk dalam drawer...
sudah expired semestinya... nanti kita pi buat baru.. hehehe

First and last time guna, masa pegi Beijing tahun 2005
Bawak company group 20 orang pegi sana
mujur tour group aku sangat sporting
aku yang 1st time naik plane, lagi 1st time pegi obersi
sudahnya bukan aku yang jaga depa, depa yang jaga aku... muahahaha....





















Skang kalo aku duduk atas palang besi tu...
kompom bengkok!




10 comments:

Elyn on August 25, 2010 at 11:55 AM said...

wowiiiii nk hikut!!!

az rina a.k.a jaijina on August 25, 2010 at 12:12 PM said...

nak hekutttt..

Nieza Ishak on August 25, 2010 at 12:21 PM said...

awat tak balik ekut bandung ...
tax murah ...huhuhu

good luck shopping la yerk ...

makcikrehan on August 25, 2010 at 12:24 PM said...

Kawan-kawan... sila book sekarang. tiket 49 hengget sehala.

makcikrehan on August 25, 2010 at 12:26 PM said...

Nieza, Bandung tiket mahal. lagipon, abam kesayangam aku insyaAllah kat Jakarta time tu. kita poww beliau cukup-cukup! hahaha

-niena- on August 25, 2010 at 1:01 PM said...

kak rehan...kiteorg 14/2 br nak pergi.. :)

mieja on August 25, 2010 at 2:08 PM said...

tomeinya ko....anak2 tak bawak ka? sebukkk jerk aku...ahaksss...

makcikrehan on August 25, 2010 at 2:55 PM said...

Mieja, hanak-hanak ku tinggalkan. ekekeke... ko nak tulong jaga tak?

noor on August 25, 2010 at 2:57 PM said...

rindu kat kiptiyah nampak...auww...hahahha

TopsyTurvyMum on August 26, 2010 at 7:02 AM said...

Haha..sila..sila..aku siapkan kapet hijau dari epot sampai umah aku hehe..

ewahhh..jalan tak bawak hanak2..
sama cam noor, aku syak ko rindu kiptiyah ekekeke

ShareThis