Wednesday, August 25, 2010

MENANTI DALAM DEBARAN

Posted by makcik rehan KJB at 9:52 AM
Kelas pakcik BEN kol 11 satgi weii....



















Ben Nathan yang sebenar - gambar hiasan (googled)



Haku dah start berdebar-debar dah ni
punyalah berharap dia tak jadi datang
kot-kot dia terlajak tido sampai petang ker
dia ada kerja ker [dia cakap dia keje kontraktor]
kakak dia yang gila tu buat hal ker

Malam tadi aku tido dalam trauma tau
susah nak tido sebab dok teringat-ingat camana aku nak ngajo dia seminggu 2 kali pasni
huwaaaa.....!!

Aku citer kat Pakcik korang
dibantai gelak jer kat aku....
hampeh tau bang!

Dek kerana makcik takut dia terajang pintu PID sampai pecah sebab tak hangkat talipon
makcik pon terpaksa pinjam talipon Maklom Ibu buat sementara
hujung mingguni nak kena pi beli talipon baru
sebab nak ganti phone/ fax machine PID yang dah 2 bulan rosak
selamani makcik tak heran pon kalau takde talipon opis
memang tak pernah guna sgt pon
[lagi nyaman takde talipon opis, tak yah angkat bon*ot nak pi jawab talipon :-p]

BEN Natahan punya pasaiii....
rela haku pasang balik talipon ni!

Si Ben ni bukan India... Melayu rasanya, tapi mungkin jugak mamak
based on kaler kulit dan saiz badan dia tu kan
taktaulah apa motip org Rasa ni panggil dia Ben Nathan
maybe sebab dia sendiri yang feeling-feeling Ben Nathan gamaknya kan

Dek kerana si Ben ni jugak,
makcik ubah meja kerja tau!

Sebelumni, meja aku betui2 bawah aircond berkuasa sendu tu
Pagini, makcik angkat laptop... letak kat meja kaunter depan pintu
Apa-apa hal... senang aku nak lari... hohoho
mujurlah ader kipas berdiri cap PHONAR yang jugak berkuasa sendu
bulehla kurangkan panas meluap tengahari karang
[area kaunter depan pintu ni partition lain... takde ekon... panasnya tuhan jer yang tahu :((]

 Jam dah dekat kol 10 ni... huwaaaa....

 Korang boleh baca catatan-catatan lama perihal PID Rasa di belog lama.


Kalau nak feeling-feeling lebih sikit, bacalah belog lama tu sambil dengar lagu nyanyian Ben.
Muahahahahaha... klik sini... speaker kasi On yerr....




7 comments:

az rina a.k.a jaijina on August 25, 2010 at 10:38 AM said...

huhu, kesian lak kat makcik..harap² ben nathan terlupe ke hape, dia tak datang..adoi, kalau sya pon cuak gak tuh..

adha on August 25, 2010 at 10:52 AM said...

hahaha.. harap2 dia tak mai ler... ko kena test suara .. hagak2 power tak kalau ko jerit tu... make sure PM dgr yer

gudluck

Kak Mah on August 25, 2010 at 10:57 AM said...

selawat banyak2......aku doakan dia tak datang terus pergi kelas kau.....aminnnnnnnn

Me on August 25, 2010 at 11:59 AM said...

dia gimik je tue nak belajar comp. mmg dia tak dtg

Elyn on August 25, 2010 at 12:01 PM said...

aduhhh.... aku doakan ben tu arini mood ok. tak pekak mcm aritu ekekekke

Isra said...

betul Ben Nathan ker nak datang han?? Ko tepon la Melodi standby..hahahhaha

ammi on August 25, 2010 at 12:44 PM said...

nak gelak pun ada.tapi serius takut kalau jumpa org gila ni.harap dia nak belajar komputer tu sekejap jer lah.Kalau betul dia Ben Nathan..sah la..Ben Nathan tu pun memang weng jugak kepalanya!

ShareThis