Monday, September 6, 2010

JEMAAH DARI RAWANG

Posted by makcik rehan KJB at 10:07 AM
OK, lama gak rasanya tak upload gambar kan.
Ni dah halang-halang makcik nak charge telipon guna USB cabel nih
meh haku transfer gambor-gambor yang ada dalam SE biol ni pi masuk belog


Macam biasa, tontonlah gambo hanak-hanak makcik
yang soka membikin onar secara berjemaah,
yang soka muntah secara berjemaah,
yang soka buat sepah secara berjemaah,
yang soka sakit demam secara berjemaah,
ahhh... semua-semualah!
Apamenda pun depa dua orang ni berjemaah semedang tau!


Ni masa menjakun kat The Gardens semalam.
Kalau tak kerana ada voucher nak dilenjan,
blom tentu PS korang rajin nak mai sini :))






Kata bapak budak-budak,
Main satu round jer tau. Sini mahai!
nak main banyak-banyak round, nanti balik Rawang!

Lalu Mencah menarik muka masam sambil mengeluh dalam hati,
Apalah kemut benar mak-bapak aku ni weii...
Dah la kena kongsi dgn budak botak nih!























Makkk tolommm... saya tershepit makkk!

























Mama, lepas tangkap gambor nih...
jangan lupa botol kuku saya kat blakam tu yerrr....






























Awak dok diam-diam adik, jangan gerak-gerak kepala awak,
rambut awak tajam-tajam, cucuk-cucuk kat muka kakak tau!























Ngam-ngam abih satu round,
Sudah-sudah.... jom balik!





























Menan yang sepatutnya untuk budak yang baru nak tumbuh gigi,
tapi.... haihhh! kamuni memang la kakak oit!
semua nk konker tau!





























Haaaa... menonggeng ni takde lain lah!
Grrrrrr....!!





6 comments:

Kak Mah on September 6, 2010 at 10:14 AM said...

lawa baju mencah...jacket tue nampak rugged dia pakai.....

makcikrehan on September 6, 2010 at 10:16 AM said...

Mah, ko ingat tak baju ni... yg kita pi kiko warehse sale thn bila tah. masani mencah merangkak pon belum. wakakakaka... punya lama aku nk tunggu dia muat pakai. tapi sgt berbaloi la.. sepasang ni rm16 sajork..ekekek

nurulhudaresad on September 6, 2010 at 10:18 AM said...

muka dia still cm baby...tu yg dia dok pulun rebut menan budak2 kecik tu.....akak potom rambut dia ke?nampak pendek....jgn la potom...rambut dia kan chantek...

kisahwanida on September 6, 2010 at 10:47 AM said...

Alahai mencah.....!

comelnyer..... geram tau

makcikrehan on September 6, 2010 at 11:51 AM said...

Nurul, tak potom lagi rambut dia. aku gergaji fringe depan tu jer. senget benget jadinya. tgn pengkor la katakan..hihi

makcikrehan on September 6, 2010 at 11:51 AM said...

TQ wanida....

ShareThis