Sunday, September 5, 2010

KAKI KU, LUTUT KU, OFFICIALLY SUDAH MASUK THE GARDENS :)

Posted by makcik rehan KJB at 1:54 PM
Keterseliuhan hari Khamis haritu dah beransur pulih
dari makan ubat 3 kali sehari,
haku memandai kurangkan jadi sehari sekali saja
nak tengok, kepala lutut hakuni buleh tahan ke tak kalau tak makan ubat

Alhamdulillah, dah buleh pusing pelbagai sudut
tapi haku still tak berani nak melutut
sebab terasa gak dia punya nyut-nyut
belum berani ambik risiko,
sooooo.... makcik still belum boleh solat berdiri
pandai-pandailah imejin sendiri...
tak kan aku nak suh PS tangkap gambo aku tgh solat duduk pulak kan
ada aku kena libas dgn kain sejadah lak karang :))

Sabtu semalam, cam biasa...
buker dan sahur ditaja oleh restoran rosnah batu 16 :-p
tapi pagi tu, kami pegi Garden kejap
dengan misi yang sangat ringkas - nak ngabihkan voucher Isetan yg bakal expired 30 Sept ni
sapa follow blog mencah dari dulu,
mungkin ingat lagi kisah voucher Isetan ni
kalau tak hingat, sila baca di sini....
Ini tahun lepas punya cerita.. hehehe.

Tahun lepas voucher ni gagal di habiskan,
so tahun ni... aku kata kat PS
kalau tak reti nak beli apa, mai saya tulong perabihkan :))
dapatlah aku suar slack plus size sehelai,
sandal marhaen utk mencah sepasang,
mainan thomas toink-toink nak bagi budak-budak dok diam,
dan puting botol susu asrap 2 ketui
makanya selesailah voucher 100 hengget ittew...
mana lagi 100?
hehehe... haku dah bagi kat kawan-kawan masa depa kawin
dan masa besday anak-anak depa. hihihihi... aku malas nak belik hadiah,
kasi voucher jer... biar depa soping sendiri :))

Balik dari Gardens, terus tuju umah nenek onah...

Dah sampai part ni, malas dah haku nk sambung taip
sebab, on the way nak sampai umah nenek
Mencah bikin Onar lagi dalam keta.....
Mamaaaaa... saya birak!


Grrrrrrrrr....!!!

5 comments:

sweets on September 5, 2010 at 6:22 PM said...

slow2 MR....
lutut mmg lambat baik ,adik pempuan sy dulu penah jatuh kena kat lutut gak...hencut2 dia jln.
Lama2 ok alhamdulillah baik...risau dia masa tu..

nurulhudaresad on September 6, 2010 at 6:40 AM said...

hahahaha.....
ingat..ingat citer tu...ok la tu habeskan rm100 barang nya nampak...lgpon duit perriiii neh apa de hall...beli je puting susu berkoyan2....haaa...mencah wat spoil ini cerita hokeh....:-p

Zana S on September 6, 2010 at 7:38 AM said...

laki aku men ragbi zaman sekolah. sakitnya sampai la ni ko! kalau bersukan sekali setahun, sakitnya sepjg tahun. takleh diri lelama. apa lagi nak bengkok. kesian tapi...nak wat lagu mana kan...makan ubat pun tahan sakit jek. tahan kan je lah..

anak aku kalau jalan automatik buang air kecil besar ala2 terbantut. senang omak dia nie. teheheh...

TopsyTurvyMum on September 6, 2010 at 9:28 AM said...

sempat lagi tu ke Gardens!!

hahaha..mencah pakai diapers lagi ke??

Iman's Umi on September 6, 2010 at 10:26 AM said...

Syukurlah dh beransur pulih...potong stim la mencah ni.

ShareThis