Tuesday, September 7, 2010

LAGI SORANG BUDAK PID CARI NAHAS DGN AKU!

Posted by makcik rehan KJB at 12:17 PM
Masih berkisar dengan isu yang sama,
Tak lain tak bukan...
TENGOK VIDEO LUCAH!

Budakni aku tangkap depan mata,
telinga aku panas lagi nih... hangin gila aku!
awatla anak bangsa akuni badigol soot sangat nih

Gersang sangat dah ka... sampai datang menonton kat PID nih!
Lagi-lagi bulan posa... kang tak pasal-pasal ko klimaks kat PID nih apa kes?
Tak cukup besaq ka notis amaran yang aku tempek tu?

Budakni nama dia Faiz. Bukan Dr Faiz angkasawan satu mesia tuh
Budakni aku tau budak pandai. Budak sekolah asrama.
muncul kat PID time cuti sekolah....
buat muka suci dan kudus kunun-kunun... dengan spek mata ala2 Bill Gates
aku dah lama kurang suka sama dia...
dulu aku dah warning sekali sebab dok download citer komik tah hapa-hapa
tiap kali pas dia guna PC, mesti PC jadi sendu... jenuh nak kena format balik

Lama budak ni tak mai, ni tiba-tiba mai balik,
cuti sekolahla katakan...
dia guna dari pukul 9 tadi... tak geti-geti nak berambus

Aku toleh belakang, nampak window beso dia Facebook
tapi dia bukak window kecik... suara dia off...
aku nampak dia tengah tonton video pompuan bugel kena ikat
aku malas citer panjang.... korang imejin sendiri...

Aku terus naik hantu. Betul-betul punya hantu!

Faiz, stop sekarang!
Kalau saya tangkap sapa-sapa tengok video tak senonoh dalam PID,
saya ban terus sampai bila-bila tak buleh guna PID dah!!

Budak Faiz ni gelabah babun terus
terkial-kial tutup semua window,
pastu kuarkan pen drive nak save something...

Aku tembak lagi,
Awak nak save apa? awak download apa?

Dia tak jadi nk transfer file.
Tapi dia kalut nak delete semua file-file tu.
Aku jerit lagi kat dia,
Tak payah nak delete apa-apa, sekejap lagi saya nak check!

Dia lagi gelabah, tak putus asa...
dia pegi kat History Bar... nak clear history pulak...
Aku tembak lagi sedas,
Saya kata jangan delete apa-apa!
Biar skrin tu kat situ, saya nak check balik apa yang awak tengok!!

Terus dia pasrah,
datang kat kaunter depan... tanya berapa ringgit
sikit pon tak berani angkat muka pandang muka aku yang dah bertukar jadi Singa Narnia nih

Dia berambus jer... aku pon selak history
memang *&%^^#$#*$^ la weiiiii.....
melambak-lambak video porno yang disendutnya!

Dengan ini, haku merayu la kat mak-bapak, kawan-kawan dan diri aku sendiri...
tolongla pantau apa yang adik-adik atau anak-anak kita buat depan PC weiii

Sudah-sudahla kes rogol, anak haram, buang bayi, sumbang muhrim, lesbian, gay, murtad etc. etc.
Macamana nak bangga jadi rakyat satu malaysia kalau cenggini ha?



Hadiah Aunty Mary ada yang teka betul tau.
Nanti-nantilah aku reveal... spoil mood sudaaaa :((







4 comments:

nurulhudaresad on September 7, 2010 at 12:33 PM said...

bengong nya budak....kalo dh dok asrama tu dh xleh kata budak2 dh..patot dh boleh pikir haram ke tak benda tu..

Elyn on September 7, 2010 at 1:30 PM said...

siot punya budak. buat malu bangsa je. dh la nama sama ngan laki aku lak tu!!

Iman's Umi on September 7, 2010 at 2:30 PM said...

Hamik...dh kna publish nama skali...siap save tu...melampau2 budak ni, baik jgn kasi dia cuti sekolah, biar terkurung di asrama nun.

adha on September 7, 2010 at 2:52 PM said...

giler la....... mana taknya....budak2 skrg tgkatan 1 tgktan 2 da pandai main.......

tak mcm kita dulu.. baya2 dorg.. hapa pun tak tau.. da kawen pun masih terkial2 lagik.. hahahaha

ShareThis