Tuesday, October 12, 2010

SABUN FREESIA HPA

Posted by makcik rehan KJB at 9:32 PM
Buat Kak Moon dan sesiapa yang mungkin berminat,


Pic credit to myradix.wordpress.com

























Keberkesanannya dan keharumannya mengalahkan semua cecair pencuci lain yang ada di pasaran.
Formulasi produk daripada tumbuhan tanpa penggunaan lelemak haiwan,
alkohol serta bahan-bahan haram atau syubhah yang lain.
(sumber : jawiherbshop.blogspot.com)

Pakai sabunni, tak payah dah pakai pewangi...
wangi setaman tau!

1 botol = 3 liter

harga ahli
semenanjung malaysia: rm16.00
sabah & sarawak: rm18.00

Harga bukan ahli
semenanjung malaysia: rm18.00
sabah & sarawak: rm22.00

Kalau sesiapa yang bukan ahli,
tapi nak try guna sabun ni... silalah guna nombor keahlian makcik
[makcik tak pernah jual barang pon, selamani jadi ahli hanya utk kegunaan peribadi]

Mungkin ada yang nak try dulu,
kalau rasa okay bulehla daftar jadi ahli lepastu kan

Boleh dibeli di mana-mana stokis HPA
Semak senarai stokis terhampir di sini ya kawan-kawan

No ahli makcik : 194129


Sekian iklan tidak berbayar dengan cogankata Sharing is Caring.





1 comments:

K.Moon said...

bestlah rehan nie, snggup tu bt entry khas utk pencuci sabun tu.. ptg nie blk keje akk trus g bli..ada tu kat kota tinggi. akk guna your no ahli yea...tq much2 my dear

ShareThis