Monday, November 29, 2010

SKETSA DALAM PASOR

Posted by makcik rehan KJB at 11:05 AM
Dik, mainan yang macam jentolak,
yang ruper cam rama-rama... ada gambo Barbie ker Pincess ntah,
yang kaler pink, yang kalo kita tolak-tolak tu.. sayap dia terkuak-kuak tu... ader?

Oh ader kakkkk... aderr...

Maner? takder pon kat depan ni
Haritu ko display kat depan ni jer...

Saya dah simpan belakang kak, sebab tinggal sekor jer lagi
ni display set ni kak... tapi elok lagi [sambil hulur menan]

Berapa? [sambil sambut menan]
8 kak....






























5 dapat? <----- berhati-hati kalo jumpa customer macam ni :-p
Ishhh... tak dapat kakkkk....!

Bebola kat sayap dia dah pecah...
'Barbie' dia dah kedut-kedut....
bebola yang satu lagini dah calar-balar....

Ye ker... meh saya tengok...
Ok la... bagi akak 5 la....

Cehhh... mana buleh 5!
bagi 3 sudahhh... kasi clear...

Uihhh... up sikit kak...
4 la...

Ahhh! takde.. takde...
3 sudahhhh

4 la kakkkk....

3 la... cincai kira....

OK la, OK la...
3 laaaa....































Amacam mak saya punya skill?





11 comments:

TopsyTurvyMum on November 29, 2010 at 11:15 AM said...

ko mmg bleh geng ngan Mak Jah ni ekekekeke

LyNn HaMzAh on November 29, 2010 at 11:18 AM said...

wah memang bagus la...

makcikrehan on November 29, 2010 at 11:19 AM said...

Mak Jahhh.. jom kita buat kursus motibasi kat depa-depa neh.

makcikrehan on November 29, 2010 at 11:20 AM said...

Lyn, apa yg bagus? menan yg bagus atau MR yg baguih? hehe

Sitisifir10 on November 29, 2010 at 11:24 AM said...

K.An, bila free?? nak gi kelas...

Ana Suzana on November 29, 2010 at 11:39 AM said...

Waaa.. sama la dgn apis punya.. apis punya ben 10 kaler hijau.. rama2 gak.. wakakakka.. laki2 main rama2.. kekeke

Me on November 29, 2010 at 11:53 AM said...

wah.. asal minta 5 langsung jadi 3... kagum...

noor on November 29, 2010 at 12:10 PM said...

mmg patut pun mintak kurang harga...kang main 5 minit jer...trus jahanam...hehehhe

Iman's Umi on November 29, 2010 at 12:24 PM said...

Klu ada kemahiran camni bru best shopping...mcm best je menolak makhluk seperti jentolak ni...

e.l.i.s.s.m.i.e on November 29, 2010 at 12:54 PM said...

alahai..bestnya..nak satu...hehehehe

Ealyie on November 29, 2010 at 1:14 PM said...

ganazzzzzzzz nyah ganaz..
tahap menawar darjah kelapan ni nyah.. aku darjah ke2 pon xkhatamm2..:(

ShareThis