Monday, April 4, 2011

2 April Punya Cerita

Posted by makcik rehan KJB at 9:54 AM
Takdak apa sangat pun
adala makan-makan sikit, kumpul adik-beradik PS kat umah Nenek Onah
yang penting tertunai hasrat Si Mencah nak berkepak, kayu sakti bagai

Gown pink ni aku beli kat KJB, second-hand jer pon
nak beli baru kalu, busuk-busuk kena 100 hinggit
tak kuwaser hokay... baik beli pizza 4 keping kan ;-p

Kepak tu comes with tutu skirt = rm12.90 sajork (simpan sampai darjah 4 yer)
tongkat sakti ala-ala miss komet tu = rm1.50 sajork (pon simpan sampai ko baligh yer nak)
being MR, jangan harap aku nak spend ratus-ratus hinggit on unnecessary things like this
nak sewa-sewa costume bagai.... nehiii betey!

When asked to show happy face...
























My humble opinion, kanak-kanak ni depa bukan kira mahai ka murah ka
yang penting depa happy... dan occasionally get what they want
janganlah asyik bagi jer apa yang depa nak, nanti spoilt pulak...
[buleh juga dianggap sebagai ayat-ayat emak yang tak berapa nak mamfoo gittew~LOL]



PS tengah 'selit' Si Imam Muda on the scene
























Adik lagi happy dari Kakak kah?
























Ketiak sudah gatal! kah kah kah...
























Your turn coming soon in September, son!























Snap apa yang sempat jerla...




















































Pizza 4 keping tu licin-licau dalam masa 5 minit!
tak pasal-pasal hat lain-lain tu jadi kurang laris
bak kata PS aka penaja utama : Len kali tak yah masak-masak...hangkut je pizza banyak-banyak!

Okay, next month sapa punya turn?


ps : Lagi gambar kat Fesbuk durjana
Pss : Pakmi bila nak upload hasil DSLR?


0 comments:

ShareThis