Sunday, June 12, 2011

Broccoli Celur

Posted by makcik rehan KJB at 9:45 AM
4 hari aku gagah posa ganti *tak abih lagi ni weiii*
Sabtu pon aku tibai posa, sampai lemau seisi rumah
Apa kena mngena aku yang posa, satu romah yang lemau?
Dah alang-alang posa, aku training PD50H la sekali...


Ini dia broccoli kukus/ celur/ rebus yang menjadi igauan ngeri para suami bila bini diet!
Kahkahkahkah.... santap jerlah Bang!


























Ikan mambong kita bako! kita bako!
Tak bakor pon, panggang dalam pan jer,
Pastu aku gatai pi renjis minyak bijan. Hehehe...
Eh apsal bila aku tulis bijan, aku terbayang perempuan berbaju pink eh?

























Apabila mereka bersatu.
Nasik aku tu bukan secawan weii... selambak tau!
Bukak posa la katakannnn.... kahkahkah!


























Oleh sebab nasik aku tu banyak balance,
Esoknya aku goreng cincai-cincai untuk sarapan kanak-kanak 1 Malaysia nih...




























0 comments:

ShareThis