Tuesday, June 21, 2011

Untuk Yang Tak Jemu-jemu Tanya Aku Makan Apa...

Posted by makcikrehan KJB at 9:38 PM
You know who you are...
Yang duduk kat Sepang, yang keja kat Cyberjaya
Yang beranak 3, yang tiap-tiap malam lari atas treadmill
Yang ada gate karan, yang oven terbako...

Hahaha...cam gini punya details aku describe,
Baik aku bagi nama ko terus Kak Yam oiii... kehkehkeh!

Nak jugak ambik tahu apa aku makan
Walaupon aku dah cerita sedikit sebanyak apa aku makan kat entry yang ni
Sampai kadang-kadang aku terpikir... yang dok tanya-tanya sangat kat aku ni kanns
Macamlah akuni dah turun 30 kelo!
Kak Yam oiiii... aku baru turun (bukan toron ya) 1 kelo kak... diulangi 1 kelo
*meraung guling-guling aku tawww*


Bagi sapa-sapa yang dah tak tau sangat apa yang nak dimakan masa dayet
dan malas nak kira kalori kat myfitnesspal, sila cuba ikut menu 3 Day Diet dibawahni
Setiap portion hidangan tu dia dah kirakan siap-siap kalori dia
Kalau agak-agak sudah bosan, pandai-pandailah modified sini sana

Berat korang turun ke tak turun, sendiri cuba lah yerrr....




































Konsepnya, dalam seminggu try buat dayet ni selama 3 hari berturut-turut
Lepastu makanlah seperti biasa SECARA NORMAL, InsyaAllah berat tak naik balik
Saja aku besorkan perkataan secara normal tu...
Sebab biasanya orang-orang macam akuni selalu terbabas makan macam alien

Maklumat lanjut sila ke sini www.3daydiets.net

Risiko tanggung sendiri dong!



0 comments:

ShareThis