Wednesday, August 8, 2012

Entertainment

Posted by makcik rehan KJB at 2:16 PM
Assalamualaikum WBT


Kena ada live band baru budakni under control.
Abih takkan nak kena bukak posa kat Kafe Batu Keras kot????
:))


video



Recorded last week masa bukak posa (read mengkucar-kacirkan meja) kat shah alam
Adalah sangat mengharukan... biru muka mak nak mengawal selia keadaan
Dahla duduk semeja dengan expatriate dari pilipina
Kami sampai lambat, terus kantoi kena duduk semeja dengan orang-orang berprotokol
Anak aku kalau makan nak kena bagi pinggan, sudu, gelas dia sendiri...
jadi silalah imejin keruk-keruk muka incik pilipina tu mentengok asrap mengkirai nasik atas meja
Akak hanya mampu bersabo sambil memaniskan muka semanis mungkin!

Ada sekali tu Asrap membuas lari pegi kat meja orang
Akak pon dengan gagahnya pergi turut dia, takut dia pi sondol pinggan, gelas pulak kan
Sambil kejar dia, sambil la mulut bersuara lantang :

Asyraffffff... meh sini!

Tidaklah kuat sangat.
Tapi kuatlah juga kalau nak kira lantunan suara dalam restoran yang tengah ala-ala fine dining kan.
Sekali satu meja panjang tu menoleh pandang akak.
Apakah? Apakah?

Lalu kemudian mereka bantai gelak berdekah-dekah.
Kemudian terdengar salah seorang dari mereka berkata sambil mengketawa
Aku ingat dia panggil ko woiii! Kahkahkahkahkahkah... sambung gelak.
Seorang budak jambu kelihatan merunduk malu.
Owhhh... rupa-rupanya nama ko pon Asrap ye dik.
Sian ko kan dik, habihla kawan-kawan ko bahankan ko sepanjang remdan...
Asrap kena jerit dengan mak dia suruh balik rumah masa tengah lepak dengann kengkawan :))


Mohon Asrap Sinclair tidak menukar nama selepas membaca entry ini....








6 comments:

Alwanez on August 8, 2012 at 2:35 PM said...

kat concorde kan kak..tak jumpe pon kak rehannn..

makcik rehan KJB on August 8, 2012 at 2:44 PM said...

ah sudehhhhhh.... ni yang aku malas mention tempat ni.. kann dah kantoi! hahaha. aah dik, konkod. kita pegi lain hari kot ni hahaha

Kamalia on August 8, 2012 at 4:10 PM said...

kahkah..ko ni kan han, mmg buat aku gelak gila2 skang ni..aku duk trbayang budak tu duk tertunduk sipu2 malu..
dah la trgolak baca pasal selebriti tu..kelas ko mencah, makan selebriti tu..ekeke

Mak Wardah on August 9, 2012 at 10:59 AM said...

Salam kenal.
Tergelak baca, tulah cik abg terlupa betapa hebatnya srikandi disebelahnya tu

makcikrehan KJB on August 9, 2012 at 12:16 PM said...

Hahahaha... yerlah tu... hebat sgt lah tu... hihihi

ejaescobart on August 9, 2012 at 4:35 PM said...

dalam aku dok stress.. bila baca entry hang mmg aku bleh sengih sorang2.. ammar aku pun sama.. menstresskan aku kat opistal nih... malu weyyy org dok perati...

ShareThis