Wednesday, September 12, 2012

Let me breathe...

Posted by makcik rehan KJB at 3:20 PM
Assalamualaikum WBT

Muahhs. Muahhs. Sayam koram semua.
Sapa yang beli beg DIVA pagi tadi lagi akak sayam lebih :))

OK, macamni.
Beg pagi tadi semua dah sold out. Dah pos dah pon.
Esok InsyaAllah sampai. Weekend ni depa dah buleh bawak pegi picnic. Haha.
Kalau senget-benget sana sini, mohon pejam mata.
Anggaplah kesengetan itu sebagai salah satu cabang seni. Seni kreatif. Puuuii.

Akak tau, uols ramai suka pattern Daisy.
Kaler ceria, munga-munga cinta, kain tebal and so on.
Malangnya kain tu tak banyak tau.
Q untuk beg Daisy sudah ada 4 orang.
Pon masih ada yang sms/ email nak pattern tu.
Akak dah mula kecut (tataula apa yang kecut), takut kain Daisy tak cukup.
Kain tu memang special. Akak meronda kat outskirt of Bandung baru jumpa.
Kat Mesia memang tak pernah jumpa. Jenuh dah cari.
Quality dan harga dia berbanding heavy cotton kat kedai sini is wayyy too different!
So, please.... no more request for Daisy please....

OK akak dah stress.
Takut tak sempat siap tempahan 2nd batch dan roh menjahit tiba-tiba mahu pulang, how?

So, order untuk beg DIVA akak terpaksa tutup dulu.
End of next week (kalau siap 2nd batch) barulah akak bukak semula ya.

BTW, kain Fella Design pon banyak lagi tau.
Bukan corak Autumn tu saja, yang lain pon ada lagi.
Tapi tunggulah nanti dah jadi beg baru korang pilih.
Start aiming for FD fabric plak pasni tau :))

Til then, see you around.

Your true Diva,
Ann -----> tetiba tuko nama jadi Ann! kahkahkah!




5 comments:

Me on September 12, 2012 at 4:03 PM said...

tarik nafassssss... hembus... tarik... hembus.... 1.. 2.. 3.. pushhhhhhhhhhhh... 1.. 2.. 3.. pushhh hahhahaa tetiba je ekau x cukup udara ye... gitu kesahnya.. berdebo plak nak tengok 2nd batch nyer bag hahhahaha

Kamalia on September 12, 2012 at 4:18 PM said...

ann..kahkahkah.ko ni kan,mmg tau,cukup kelakar!
tutorial beg diva aku dah study smpai juling mata,harapnya roh rajin dtgla dikau..psssttt..aku pn kain cotton banyak gile,sib baik pandai sorok..haha

makcik rehan KJB on September 12, 2012 at 5:53 PM said...

eeeiii kerul ni manjangnya berdebo tau! hahahah

makcik rehan KJB on September 12, 2012 at 5:55 PM said...

mujurla aku tak duduk jepon kamalia wehhhh. cewah, tanak kalah tu. kalau tak, silap2 aku yg kena bungkus dgn kain haha. begni, kalau ko rajin, ko lapik dasar dia tu bagi keras sikit. so dia terletak molek. aku malas! hahaha

ejaescobart on September 13, 2012 at 1:19 PM said...

MR a.k.a Ann..

aku termasuk lam 4 orang tu kan? kan? kan???? (sambey kedip2 mata...)

ShareThis