Monday, November 19, 2012

Atuk is 81 :)

Posted by makcik rehan KJB at 11:08 AM
Assalamualaikum WBT


Hujan lagi pagini. Waktu yang mustajab untuk panjatkan doa.
Ayuh doakan saudara-saudara kita di Palestin.
Berhadapan dengan masa sukar, semoga pertolongan Allah sentiasa bersama mereka.


Semalam ada family gathering lagi, meraikan birthday Atuk Asan dan Nina.
Alhamdulillah, kesihatan atuk dan nenet bertambah baik.
Tinggal batuk-batuk manja saja.




Nenet kena pakai gelung bulatan hehehe....  cover sikit sebab tak pakai tudom
Nina tu tak ngaper, pasal ko memang tak pakai tudom kan Na? Hehehehe






Cheese kek kannnsss.... Mencah Manhattan pon apa lagiiii
Aku lost count berapa potong kek dia makan semalam sampai dia tak makan benda lain dah







Asyraf dan kebiasannya... huwaaaaaaa!
Atuk suapkan secoet kek kat dia, tetiba dia buat muka pelik
aku cepat-cepat jerit kat Paklang suruh tadah dengan paper plate
Elok jer tadah, mmmbuakkkkk!!!
Habis semua isi perut keluar....

Well, this is Asyraf. Hehehehe....


Dan ini pulak weekend project
Ehem, ahkak beli gadget baru berwajah lama... so kasi test drive sama dia :))



Sleep tide, don't let the bug bite!



 

Sleeping pants for Mencah.
Seluar dia semua dah tembus kat kelengkang.
Sebelum Abah dia sound akak, akak pon bertindak proaktif dengan menjahit sluor baru hehehe...

Proaktif la sangattttt....


p/s : Kain-kain di atas boleh dapat di JollyCotton.com




2 comments:

♥ Elin ♥ on November 19, 2012 at 1:15 PM said...

semoga sihat yer atuk :)
jgn makan kek banyak2 x bagus...hiiih

hazanis on November 20, 2012 at 2:44 AM said...

semoga allah panjangkan umur atuk awak. amin. :))

ShareThis