Thursday, May 27, 2010

BERLAKU ADIL LAGI

Posted by makcik rehan KJB at 9:43 AM
Haritu beli munger
walhal munger tu selayaknya untuk si kakak jer


Kalini beli yg ini pulak....



walhal, selayaknya menan loceng laguni 
hanya untuk baby baru nak tumbuh gigi!




Satu untuk saya....
Satu untuk baby....



Makcik bz update blog PID, 
so, those yang berminat nak advertise barang kat website PID
stay tune ya!

We are having Karnival Keusahawanan dan ICT 2010
dan ada sgt banyak aktiviti bakal berlangsung di kesemua 42 PID seluruh Malaysia!

Cuba kelebek website ni dulu sementara makcik korang bizi,
apa-apa soklan sila tanya kemudian masa sessi Q & A. Cewahhh!








Photobucket

4 comments:

TopsyTurvyMum on May 27, 2010 at 11:38 AM said...

depa berebut menan ke MR?

Raihan on May 27, 2010 at 11:41 AM said...

Chloe, berebut manja. si kakak pantang adik pegang menan ke hapa : ITU SAYA PUNYA..... itu yang segala menda kena serba 2 skang ni. hat yg singgit-singgit bulehla serba dua.. kalau hat yg mahai2, pandai2 la hangpa kongsi

Azimah@Melati on May 27, 2010 at 1:00 PM said...

sejak bila tukar nama chloe lak nieh?

ena on May 27, 2010 at 3:46 PM said...

haha adil dan saksama... aku kedekot.. maka ko kongsi la 8 keturunan pon!!! hahaha gelak jahat wakaka

ShareThis