Wednesday, May 26, 2010

COSCINIUM PLUS : ADAKAH OBAT INI BAGUS?

Posted by makcik rehan KJB at 2:24 PM
Tataula wehhh... dah penat makcik asek makan 'dadah' jer
resdung haku tak gak baik-baik
makin kronik lagi ada

2 hari lepas tah camana
terfikir nak singgah HPA Rawang
dulu sebelum ngandungkan si Asyraf penah makan coscinium plus nih
tapi terpaksa stop half way sebab dah terbunting

Ni tetiba teringat nk try balik
dulu try kejap sgt, tak dan nak tengok kesan

So, im currently consuming this [speaking London seround]


Coscinium plus tu kena makan together-gether dgn kapsul roselle
pastu haku lagi gatai beli pulak kordial roselle
bitamin C lah kununnya.... sedap weh air nya... ai like it sgt banyak!

Sapa penah try?
Ada bagus ka itu obat??
[bukan obat actually, supplement kan...]



Photobucket

8 comments:

Azimah@Melati on May 26, 2010 at 2:43 PM said...

kalau supplement ko maintain makan..... tak culas...okey jek.... ehehehe...

KV on May 26, 2010 at 2:59 PM said...

my hubby pun resdung kronik. batuk berbulan bulan sampai doc saspek tibi. bermacam dadah dah masuk tubuh dia plus 3 org pakar dia jumpa. Resdung makin ok bersambut pulak dengan gastrik kronik. Sambung dadah lagik. tatau ler bila nak ok. Huhu

mama_iris on May 26, 2010 at 4:04 PM said...

oo....seangkatan dengan encit azmi saya upenye....hari tu penah beli ubat tradisional kat pasar pagi hari ahad bukit beruntung.....ok gak....tp nama x ingat....hehehe

anyway,kak rehan ku laling.....ada tag utk akak....tak kire..tak kire..jwb jgk....:-p

makcikrehan on May 26, 2010 at 4:20 PM said...

KV, hidung haku kdg2 sampai luka asek kena tenyeh. hari-hari merembes!

Nurul, baik ko ingat balik nama ubat ko beli kat bkt buntung tu dik! aku nk try jugak. ada TAG meh?? alahaiii...TAG yg lama pong haku tak buat lagi dik...huwaaaa

ena on May 26, 2010 at 6:17 PM said...

laki aku makan spirulina trus okeh weh.. mmg banyak improve la.

CRAZYBEAUTIFUL88 on May 26, 2010 at 6:29 PM said...

salam kenal dari akak

e i c a h on May 27, 2010 at 9:43 AM said...

mr..kang terbunting lagi..hahaha

Raihan on May 27, 2010 at 11:42 AM said...

eicah, hang jgn bikin makcik suspen! hahahaha... stop dulu la weyy... penat haku asek jaga anak kecik jer taww..

ShareThis