Thursday, June 17, 2010

LAGI SEKALI... MENYESAL TARAK GUNA SATU SENG PONG!

Posted by makcik rehan KJB at 3:11 PM
All pics from Google.



















So, satu Malaya dah boleh agak kan?

Punya tergedik-gedik nak beli jugak-jugak
gigih pi tanya kedai repair sofa, berapa caj 'balut sofa'






















Lepas dah beli, balik umah... dok tenung-tenung balik sofa yg dok ada
apa salah ko kan sofa... baru setahun pakai ko... tak rosak apa pon
kecuali kena conteng dgn Mencah
[tunggu Chloe pass magic spray kat Mak Jah kot2 leh hilang :-p]

Apehal aku gataiiii sgt nk balut-balut sofa tu hah?
haku bukan giler tema hinglish sangat pon.
Sofa dok elok-elok, sihat walafiat,
lepas kena balut semula, kalau jadi tak sedap duduk..
longgar sana-sini camana? ha? ha?

Menyesal tu satu hal...dah tentu punya...
paling tak sanggup, berasapla telinga dengar kejian tok laki sendiri

Apehal ntah!
Mesti aku tak baca Bismillah masa start keter nak pi Stadium MPS dua hari lepas

Apa PS kata?
Lawa corak kain dia.
Ni utk sofa je ker? Untuk langsir punya mana?

Whoaaaaa.... makcik ingat nak kena maki dah...
pasal makcik pandai-pandai pi beli sendiri lepas balik kerja kemarin
[makcik habaq kata nak pi stadium, tapi tak habaq kata nak beli :))]

Dan sekaranggggg.... rasa nak pegi lagi sekali sgt membuak-buak
sebab PS dah timbulkan pasal kain langsir lak kan...
haritu tak beli kain langsir, so mcm nak kena pegi lagi sekalilah kan
beli langsir pulak kan kan kan kan?

Muahahahahahahahahahahhahahahah !!


Bini sapa la perangai huduh ni haaa??

-bengkrap-


6 comments:

mama_iris on June 17, 2010 at 3:15 PM said...

ehehehe....

hmmmm....hhehehehe.....tumpang lalu.....hehehhehhe.....hehheeh....

redha je la kak.....PS restu la tu beli langsir pulak....ke this time siap nak hulur barang seratus 2??

Me on June 17, 2010 at 3:51 PM said...

ke PS perli?? cuba ty balik... kalau betul dia restu perlu minta brg 3-4 ratus utk bajetnya:) hihihi

makcikrehan on June 17, 2010 at 3:54 PM said...

takde maknanya nk ngulur... beliau telah kopak buat pagar batu. hahahah...

noor on June 17, 2010 at 5:13 PM said...

muahahaha...MR...ternyata ko lg teruk ngidam FD dari aku...aku wpun pegi paling awal, tp aku g skali jer...ko brapa kali pergi??hehehe...beli je lah...pas tu baru termenung pikir cam ner nak bayar...hehe aku sentiasa menyokong dari blakang...

Nurul Aznil on June 17, 2010 at 5:23 PM said...

Salam,

jom jom... tukar itu sarung sofa sama LANGSIR.
mari mari :P

(hasut dia!)

ZwanZwan pun tanak hulur £££, tapi nak baru. huhuu

ena said...

ko mmg kejam tau! Dan keji! Dan aku bencik!!!

Uhuk uhuk uhuk...

ShareThis