Friday, June 18, 2010

BUKAN UNTUK TATAPAN PEREMPUAN YANG SEDANG KEJANG PERUT

Posted by makcik rehan KJB at 9:54 AM
Memang hina-dina sungguh bunyi tajuk entry ini kan
Mahapkan daku wahai perempuan... [u know who you are :-p]


Adalah dimaklumkan, makcik sekarang tgh kemaruk sama ini barang
Lazatnya kalau dapat landing hari-hari atas ni.....

























Atau yang macamni pon buleh jugak....























Sangat kemaruk, sampai tiba-tiba perut aku plak yang rasa kejang!



Tapi perlu diingat... selaku presiden kelab isteri-isteri marhaen semalaya,
Makcik sangat tak upaya nak hangkut yang FD punya huhuhu....
kat Stadium MPS, seketui wing chair ini adalah berharga RM 599
599 tu adalah lebih mahal 90 hinggit dari installment si kontot satu bulan taw!

Masih terasa-rasa keempukan kosi-kosi ni
sewaktu makcik melabuhkan bon*ot keatas mereka
[habihla hilang kekenyalan kosi-kosi neh kena henyak dek makcik badak!]

Haruskah makcik cari kosi terbuang di mudah.com
lepastu hantar kat brader repair kusyen yg kedai dia kat belakang PID ni
suruh dia balut guna fabrik yang dibeli dalam keadaan separa sedar haritu?

Haruskah? haruskah?


Pendapat bernas sgt dialu-alukan....

Nasihat?
Tak payahhhh... aku bukan 'makan' nasihat!

Muhahahahaha..... !!

-keji tapi comel-


10 comments:

noor on June 18, 2010 at 10:22 AM said...

aku sbg member yg sama2 meroyan FD berpendapat... kalo nak beli, tak leh beli 1, confirm nanti berebut ngan Mencah...haha...beli je lah MR...kang tak lena lak tido...tapi beli yg ijo tuh sebab leh basuh nanti..

adha on June 18, 2010 at 10:28 AM said...

laaaaaaaaaa selama ni kita punya selera kerusi yg sama... aku kepingin kan kerusi yg num 1 tu... beli sepsang.. pas tu letak kat hall.. sebelah2.. pas tu dok laki bini , perasan sanding lagik.. ahahaha....

weiiiiiii geram akuu.. tguuuuuuuuu umah aku siapppp.. siap ar aku beli sepsang... hahahah


carik wei.... kerusi 2nd tp kalau di touch balik.. cantekkkkkkkk

makcikrehan on June 18, 2010 at 10:52 AM said...

Noor, tak mampula weh nak beli... kalau dua bijik dah 1200. huwaaa... lagi umah kecik, mana nak taruk.

Del, aku tgh berangan nak jahit sendiri sofa slipcover. mueheheh. tak sedor diri. menjahit suar koyak pon tgn pengkor.. inikan plak nak jahit sarung sofa. kui kui kui

TopsyTurvyMum on June 18, 2010 at 10:55 AM said...

kalo sayang duit....beli kat mudah.com, touch up balik..
aku kusi mkn antik org kasi...gi touch up balik tukar cushion...cun jugakkk!! haha

Sarid Derus on June 18, 2010 at 11:00 AM said...

buat la mana2 yang mampu..kalau ikut hati..suruh beli baru jer..puas hatii...!! P korek la duit kat mana2 yang ada..!!

mama_iris on June 18, 2010 at 11:10 AM said...

beli je kak....pedulikan apa PS nak keji......pedulikan itu semua!!!!beli kak!!!!!berjuang utk kebenaran~!!!!!!!

**over tak?

Elyn on June 18, 2010 at 12:31 PM said...

aku tak de idea sebab aku lom penah lai beli mende utk umah hehehe

ena on June 18, 2010 at 1:24 PM said...

ko mmg keji!! Makcik kejang perut tu tersadai hadap tv je.seb baik ada tenet digi rm5/day

tungguuuu nxt sale!!! Siap ko!!!

makcikrehan on June 18, 2010 at 1:59 PM said...

muahahahahaha... perempuan kejang perut dah bersuara weiii... lari pecut 100 meter weiii....nnt dia himpap dgn perut dia.. keh keh keh keh

Me on June 18, 2010 at 3:20 PM said...

owh ena yg kejang perut... MR, ko beli baru je.. pueh hati.. meroyan pun hilang, tido pun lena.. cuma telinga kena tebal kalu2 dikeji dek PS... tapi ko dh biasakan dgn kejian PS hahahhaha

ShareThis