Tuesday, August 24, 2010

SAPA NAK LETGO THREADMILL YANG MASIH *KUKUH* SILA BAGITAU MAKCIK

Posted by makcik rehan KJB at 10:59 AM
Ada?
Ada?
Ada?

Tapi mesti ketahanan menampung bebanan sekurang-kurangnya 100 kilo.
Kalau takat 80 kilo, aku takut bengkok mesin tu dapat kat aku.
Jual murah-murah dah la wei kat makcik.... harga marhaen gittew... boleh?

i lap u olls!


p/s : Tulah, sapa suh korang puji laki aku kurus dan hemcem!


18 comments:

mama_iris on August 24, 2010 at 11:19 AM said...

apa cerita p daftar gym hari tu?

Me on August 24, 2010 at 11:20 AM said...

betul tue... xtvt di gym apa kabar?

makcikrehan on August 24, 2010 at 11:34 AM said...

pegi 2 kali jer. pastu dah bulan posa. gigih benaulah kalau org sibuk teraweh aku sibuk menonggek kat gym weii... hahaha

I want to lose weight on August 24, 2010 at 11:34 AM said...

aik.. apa kes gymnasium ko
takkan sekali pergi je kot :))

tkpe2 tgu aku beranak kita g sama2

Anonymous said...

salam...

actually saya/akak takde kene mengena la ngan threadmill tu.. tapi saje la nak bg best compliment kat makcikrehan blogspot ni (makcik ke).. saya amat terhibur membacanye... kebetulan terjumpa masa duk browse pasal resepi ('bout 4 weeks ago).. terus saya add to faveret.. bleh eh.. anyway, keep it up to post any others entry.. i like!

makcikrehan on August 24, 2010 at 11:43 AM said...

Salam Anon, makcik ingat ko nak jual tredmill taww. gigil2 aku kelik nak baca tawww... muahahahha. tima kasih baca belog makcik. jgn sentap2 tau kalo baca sini... gurauan berkasih jer sumernyer... i lap u :)

Iman's Umi on August 24, 2010 at 11:46 AM said...

xpe MR, bertarawikh pn exercise jugak...trs berusaha...nk tlg pn x blh sbb sy x penah beli 'makhluk' itu...hehehe

Anonymous said...

its ok.. takleh gurau duk surau la kan hahahaha... kan aper bile baca pasal marriage life tu rasa kelakar bangat.. sbb terasa2 mcm saya nyer life.. anyway, bleh ke nak jadi kekawan.. kalau sempat/kalau rajin browse la FB saya (panggil akak je la) Izan Malek.. tqvm..
aper makcikrehan nyer FB? nanti akak add jer.. 8)

makcikrehan on August 24, 2010 at 12:03 PM said...

FB saya MAKCIK REHAN :). TQ kakak... nnt i terjah u kat FB ekk...

Me on August 24, 2010 at 12:22 PM said...

gurauan berkasih.. sgt berdobar eden baca hahaha MR dpt kawan baru lagi ;) MR hangat dipasaran

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on August 24, 2010 at 2:11 PM said...

mak cik klu ada ramai yg nak jual sila bgtau saya ye...sy pun nak juga....

Anonymous said...

Makcik Rehan ---> Awaiting friend confirmation
nape tak diconfirm kan.... ate....

nadja on August 24, 2010 at 3:41 PM said...

saya igt nk bg pinjm ank saya yg cukup lasak nih seminggu jer.. confirm akak kurus macam sayer.. ehheeh

zatie_izzati on August 24, 2010 at 3:42 PM said...

Rehan, pas raye ni kite d gym balik le jom.. trainer gym sy ckp, ade sorang lady ni, berat die dlm 100kg. then die g gym tiap2 ari, die spend dlm setengah jam jer. dlm ms 2 bulan berat die turun 80kg..
KLu nak treadmill murah try cari kat carrefour

Kamalia on August 24, 2010 at 4:57 PM said...

makcik rehan...jangan jeles yo..ari sabtu aritu my laling br bolikan treadmill..muahahaha(gelak jahat),maap ye,jgn kecik ati tau..actually,kat sini treadmill murah sgt2..die belikan sy regenye cuma 10,500 yen jek..cube convert?haa..murahkan..tp,die beli yg manual la..yg ade motor tuh,agak mahal tp max weight cuma 80kgs je..yg manual ni max weight 100kgs..bestkan..kot nak,sy bole belikan..ngeeee..

makcikrehan on August 25, 2010 at 10:08 AM said...

Kamalia, usha kan kat aku yg berat 100kg punya weh...

nurulhudaresad on August 25, 2010 at 11:00 AM said...

to peminat kak rehan tu.....betul3...jgn sentap la kalo kak rehan ni gurau berkasih.....kalo rasa sentap...perambat dia dgn rotan buluh....babap montot dieee...ngeeeeeeee:-)

Nora Ariff on August 25, 2010 at 1:24 PM said...

ada ker yg nk beli?? treadmill kt umah tu x smpi setahun..tp hasil gigih guna laki bini 3 bulan turun la memasing 5kg..tu pun gigih ikut mood..skang ni tersadai camtu sbb tuan dan puan selalu balik lambat tk sempat exercise..condition mmg baru & ada motorised slimming belt sekali..bahagian larian dia bleh gak buat exercise push up..nk let go rm2k..ada yg berminat ker? *wink wink*

ShareThis