Saturday, November 20, 2010

CHICKEN POX

Posted by makcik rehan KJB at 11:37 AM
Nangisla... takpa, mama tak marah...
























Tido pon kejap-kejap ajer... tak selesa gamaknya
sedih pulak haku menengoknya
nak habihkan susu sebotol pon jenuh :-( 





























Nak pujuk makan ubat tak susah,
yang susahnyer nak pujuk suh minum air kelapa huhu...




Get well soon anak :-)
Mama tunggu kamu sihat dan comel seperti dulu...
[Aku pon nak gak perasan anak aku cumel :-p]








































p/s : Hadiah dari Transformed Housewife dah sampai. TQ :-)









11 comments:

kisahwanida on November 20, 2010 at 1:31 PM said...

Semoga mencah cepat sembuh....
Mr, anank hang memang sesangat cumel ler....

Adrina Adi on November 20, 2010 at 3:45 PM said...

get well soon mencah.

transformed housewife on November 20, 2010 at 6:25 PM said...

siannya Mencah. Get well soon. harap2 suka dgn hadiah.

SYANI on November 21, 2010 at 8:41 AM said...

Semoga cepat sembuh Mencah..

Alida Ali on November 21, 2010 at 8:57 AM said...

ciannya mencah...tak lama lg sihat la tu...jgn main ujan dah nanti bertanda...

CikguIna on November 21, 2010 at 1:54 PM said...

Salam. Kali ni giliran Aisyah pulak ya? Anak2 aku dah lepas azab menanggung sakit chicken pox ni....kebetulan dua2 sekali kena pada masa yang sama...huru-hara jugaklah aku dibuatnya...(cikgu bukannya senang nak cuti) bergilir-gilir jaga anak2 dengan suami. Ngeri tau tengok biji cacar besar-besar (gambar ada kat blog).
Selamat menjaga anak yang sakit, ya? Sabar banyak2....

.::CeK LaLa::. on November 21, 2010 at 8:38 PM said...

semoga cepat sembuh Kakak Aishah...

nape dia takmo minum air kelapa tu rehan?

Danny Neza on November 22, 2010 at 12:03 AM said...

salam kak rehan semoga mencah cepat sihat.. bby sy yg 9 bln ni baru jer pas kna chic. pox..dgn ulser dlm mulut lg tu..tp pas minum air klapa trus x kuar lg da..plik sy la.. huhuhu

marziah on November 22, 2010 at 9:32 AM said...

Aisyah yg paling comel...cpt sembuh ye nak

makcikrehan on November 22, 2010 at 9:37 AM said...

TIMA KASIH KAWAN-KAWAN. I LAP U OLLS SANGAAAAAT MANYAK! :-)

Me on November 22, 2010 at 11:34 AM said...

mesti aisyah gatal2 tue MR.. ekau cuba sapu bedak sejuk sama bg kurangkan gatal2.. satu lagi ekau buka baju nya biar dia tak rasa miang sgt... sabar ye aisyah... (MR anak ekau mmg comel la... tak yah nak feeling2 comel.. MMG COMEL)

ShareThis