Saturday, September 22, 2012

Pesta muda-mudi di...

Posted by makcik rehan KJB at 9:18 AM
Assalamualaikum WBT


Tadika. Hehehe....



Asyraf takde uniform sebab aku tak register pon dia masuk kindy.
Dia duduk taska saja. Kecik lagi nak suruh blajo... biorlah dia memerap dulu puas-puas.
Ada 2-3 org budak lain yang duduk nursery, tapi dalam gamboni takde pulak depa.
See, sikit je kan kanak-kanak kat taska cum tadika ni.




Aku okay je dengan cikgu-cikgu dia.
Ada masa tak puashati aku baran la kejap, tapi pastu bila dah cool semua pon back to normal.
Mana buleh simpan dendam lama-lama, Nabi marah orang yang bergaduh secara berlebihan.
Redha dan pasrah adalah kunci kejayaan *tetiba*
Marah sehari dua sudahla, pastu habih cerita.
Minggu depan-depan marahla episod lain pulak. Wakakakaka!





Kakak dialah penyanyi utama gamaknya.
Aku buleh agak dari dalam gambo ni. Habih berayun tangan kiri-kanan. 
Maklomla.... seminggu sebelum event dia dah practise nyanyi :))

Mungkin ada yang tertanya-tanya (feeling fofular), cemana aku buleh amik gambar ni
Nehi, aku tidak berada di tempat kejadian pon... tak kuwaser mak
kalau aku ada, jangan harapla Asrap ni nak behave pakai topi posing depan kek laguni
confirm 24 jam duduk atas riba aku punya...

Aku bagi kamera kat cikgu dia suruh amikkan gambo banyak-banyak
Pastu nak cover kejakunan, aku gunala nama Abah dia :

Nanti cikgu tolong amik gamba banyak-banyak tau
Kesian Abah dia... nak sangat tengok anak dia sambut harijadi kat skolah 

Hehehe...




Happy Birthday (again) my dear son.
Nanti kita tuntut janji Abah nak sambut besday kat umah nenet pulak :)
Kalau jadi, nanti Mama cari sponsor kek beledu merah hehehe...











2 comments:

ibh_sue on September 22, 2012 at 10:22 AM said...

Ekeke. .Pandai ko rehan. Gn nama abah asyraf ya. Cover baik punya :D

Me on September 24, 2012 at 8:55 AM said...

cantik kelasnya... kalau eden mmg suka tak ramai kanak2 biar cikgu2nya fokus ngajar n jaga anak2 kita... hahhahah

ShareThis