Sunday, June 6, 2010

BREVILLE BUKAN SMALLVILLE

Posted by makcik rehan KJB at 8:13 AM
Kak Chloe, ingat tak dulu haku penah tanya kamu
[modus operandi panggil ko kakak sebab aku nak feeling mudo dari ko]
BM kamu cap apa? kalau tak ingat sah kamu banyak makan semut Ostolia

Gambaqni dah lama terperam dalam henfon
mandangkan aku kat kampung skang, with limited internet access
haku pon korekla apa2 bahan yang buleh buat entry auto publish

On that day yang haku dah tak ingat bila
tapi yang pasti lama gak dah la
haku pegi Tesco Rawang, cam biasa nak beli desert dan lampin hanak-hanak
pastu aku merewang kat area barang letrik

Tiba-tiba ternampak ini barang

 Besau godang. Apo tuh?




OK, skang dah tau kan?
Juice extractor cap BREVILLE
Brand kebanggaan ko Kakak Chloe!

Aku pon... dengan gaya kepohchi ala-ala Kak Mah Gali
[aku promote ko ni Kak Mah, ko jgn marah lak... 
ko jgn buat Catatan.... Benci sama MR pulak]
terus melaung panggil SA berbadan sederhana 
yang tgh dok layan mengantuk di suatu sudut terpencil

Kak [lagi perasan muda], brand Breville ni ada brg apa lagi kat sini?
Itu jer yang ada kak [dia pon tanak kalah, nk muder jugak]

So Chloe... adakah ko tertanya-tanya motif entry ini?

Walopun ko tak tertanya-tanya, mai sini aku nak bitau

Birthday aku bulan depan, 
ngam-ngam sebulan dari sekarang.

Tak paham lagi?

Ko memanggg....

SPONSORLA HAKU SEBIJIK BREAD MAKER BRAND BREVILLE!

[sambil kelip-kelip mata buat muka kesian kat Kakak Chloe :-p]


2 comments:

ena on June 6, 2010 at 10:56 PM said...

hak hak hak... sila la mimpiii... ekekeke

eh aku pon cam terasa nak BM muahahaha

TopsyTurvyMum on June 7, 2010 at 10:18 AM said...

Kak..kalo ko lahir tahun 79 cam e-mail tu(aku bedal je biasa org taruk no kat e-mail sempena tahun lahir) mmg la aku tua setahun..aler tak byk..setahun jer..lagipun aku lahir hujung tahun..tua bulan je kott ekekeke*tak mau kalah*
alahaii sebijik je breville kat sana??aku rasa baik ko beli dulu yg ni..kira support breville la..nanti dia masuk lagi byk barang dia..

weii..haku ni nak BM tu toksahkan kelip2 mata nak mintak BM..kang**** hari2 pun x dapekk wakakaka!terpaksa guna cara kasar!

tetiba aku bernafsu kat juice extractor tu..huhuhu..korek tabung kanggaroo...

ShareThis