Thursday, September 29, 2011

Open house kaum kerabat

Posted by makcik rehan KJB at 9:22 AM
Tempek jelah gamba banyak-banyak eh.
Opeh house romah mak sedara aku kat Klang.
dah nak balik baru aku kuar kamera, malas lah.





























Hijau Langit buat muka mintak pelempan, Aisyah gedik memanjang.
Aisyah kata baby itu sangat comel (anak cousin aku)
Ya memang comel. Macam muka Mama masa baby dulu-dulu. Hehehehe...





























Asyraf macam biasa. Bebas melata.
kutip batu, kikis pasir, lari sana-sini... ni ikut perangai Abah ko la nih!










Bapak mithali rapia :))

























Balik romah semua barai!







2 comments:

Me on September 29, 2011 at 10:00 AM said...

bestnya.. eden tak de jemputan open house pun hahahahha

littlehumblelynn on September 29, 2011 at 11:24 AM said...

MR

aku suka betul anak dara ko .muka maintain comel..

gown dia mmg complement kulit putih lepuk dia tuh..gigit utk aku pipi dia :)

ShareThis